Graag stellen wij ons aan u voor: Links: Jeroen van Spijk, Rechts: Boelie van de Beek.

 

Ruim 13 jaar geleden zijn wij begonnen met Rietbeheer, een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in onderhoud van Rieten daken.

Om lang te kunnen genieten van een rieten dak is sprayen tegen mos en algen het allerbelangrijkste onderhoud. Om mos en algen succesvol te kunnen bestrijden hebben wij een speciaal dakschuim ontwikkeld dat blijft plakken op het schuine dakvlak waardoor de werkzame stof genoeg tijd krijgt om in te trekken.

 

Leien reinigen van mos en algen gebeurt in de praktijk meestal door de leien schoon te maken met een hoge drukspuit. Het schoonspuiten van een leidak om hiermee mos en algen te verwijderen is in de praktijk niet altijd mogelijk doordat de leien hiervoor te kwetsbaar zijn. Vaak wordt er in de praktijk geadviseerd het dak niet te ontmossen en op termijn de leien te vervangen. U zult versteld staan waartoe wij met ons fluweelzachte schuim in staat zijn. Uw leien dak ziet er na de eerste keer sprayen na een periode van 1 jaar totaal anders uit. Het reinigen van lei gaat met ons middel geleidelijk aan, u ziet binnen 2 weken resultaat, maar zult voor een schoon dak geduld moeten hebben.

Het schoonmaken van een lei met de hogedrukspuit heeft een snel resultaat, maar wij kiezen voor de langzame methode waarbij het oppervlak van uw lei niet ruw wordt.

 

u hoef niet te kijken naar de prijs voor een nieuw leien dak de prijs voor leien is pas relevant wanneer uw leien dak echt niet langer toonbaar.

dakpannen prijs is relevant wanneer u op zoek bent naar de prijs voor dakpannen

eternit leien zijn ook prima te reinigen door ons